ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως ρεπορτάζ του paidis.com η Ένωση Κεντρώων Λάρισας με ανακοίνωσή της βάλλει κατά της ΝΔ που παρά τις αποφάσεις της διαπαραταξιακής «κατέλαβε» χώρο για αφισοκόλληση που είχε παραχωρηθεί στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ελπίζουμε ότι είναι ένα τυχαίο γεγονός και όχι δείγμα απληστίας και αυταρχισμού το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία Λάρισας δεν σεβάστηκε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λάρισας για το θέμα της τοποθέτησης αφισών.

Δεν φτάνει που οι διαφημίσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της βρίσκονται μόνιμα σε όλα τα sites και τις εφημερίδες.
Δεν φτάνει που αναλογικά ο κοινόχρηστος χώρος του Δήμου που δικαιούται η Ένωση Κεντρώων είναι ελάχιστος για να διαφημίσει τις θέσεις της.

Δεν φτάνει που αυτός ο παραπάνω χώρος βρίσκεται εκτός κέντρου Λάρισας, αφού εκεί μάλλον δικαιούνται να διαφημίζονται μόνο τα μεγάλα κόμματα.

Χθες παρατηρήσαμε ότι σε ένα από τα λίγα μέρη που μας αναλογούν η Νέα Δημοκρατία κόλλησε τις δικές της αφίσες. Δύσκολο να πρόκειται για λάθος αφού κάθε κόμμα έχει τη λίστα των χώρων που δικαιούται. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ζήτημα, αφού είναι γνωστό ότι το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων έχει βαθιά οικολογική συνείδηση και όχι απλά δεν κάνει κατάχρηση αφισών, αντιθέτως προσπαθεί να έχει απειροελάχιστες δαπάνες σε υλικά που συντελούν στην μόλυνση του περιβάλλοντος.

Αυτό το οποίο είναι το ενοχλητικό της υπόθεσης είναι το περίσσιο θράσος που δείχνουν κάποιοι οι οποίοι ζητάνε τον αφανισμό των μικρών κομμάτων. Το ζητάει επίσημα ο αρχηγός τους άλλωστε όταν μιλάει για χαμένη ψήφο στα μικρά κόμματα. Η δημοκρατία θέλει πολυφωνία γνωρίζουμε εμείς στην Ένωση Κεντρώων, αλλά κάποιοι επιθυμούν να είναι Μονάρχες όχι μόνο στην διακυβέρνηση της χώρας, αλλά ακόμα και στο ζήτημα των αφισών».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ