ΦΘΗΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Συνάντηση του Νίκου Παπαδόπουλου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο, παρευρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ.Νίκος Παπαδόπουλος.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο κ.Παπαδόπουλος ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε αυτήν την δύσκολη μάχη.

Επιπλέον, ο κ.Παπαδόπουλος σε δήλωσή του σχετικά με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στον πρότυπο αγροτικό συνεταιρισμό «Ζαγορίν» στην Ζαγορά του Πηλίου, αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρωθυπουργός από τον Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, ανακοίνωσε την μείωση  της τιμής του αγροτικού πετρελαίου, την αλλαγή φορολογίας των αγροτών και τη χορήγηση προκαταβολής για ζημιές από καιρικά φαινόμενα, αποδεικνύοντας έτσι την έμπρακτη στόχευση της κυβέρνησης για περαιτέρω προστασία του αγροτικού κόσμου , του κόσμου του μόχθου.

Συγκεκριμένα προανήγγειλε την εισαγωγή ενός αντικειμενικού τεκμαρτού μεικτού συστήματος φορολόγησης, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες του αγροτικού επαγγέλματος με προσανατολισμό της κυβέρνησης στην περαιτέρω μείωση του φόρου συνεταιρισμένων αγροτών και τον περιορισμό του κόστους παραγωγής.

Επιπρόσθετα, εξήγγειλε τη μείωση του κόστους των κτηνιατρικών και γεωργικών φαρμάκων και το κόστος των λιπασμάτων, ενώ καθιερώνεται και η προκαταβολή αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ με εγγύηση τις αγροτικές ενισχύσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ