ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Σε συγκεκριμένη πρόταση που «θα μπορούσε να αλλάξει την ζωή του αγροτικού κόσμου του νομού σε μια μέρα» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, προέβη χθες η Βασιλική Τσίτα.

Η υποψήφια του Κινήματος, καλεσμένη τηλεοπτικής εκπομπής πρότεινε τη δημιουργία ηλεκτρονικού δημοπρατηριού αγροτικών προϊόντων και ταυτόχρονο άνοιγμα του αεροδρομίου στη Λάρισα για αερομεταφορές προϊόντων.

«Με μια κίνηση θα ανοίγαμε  τις παγκόσμιες αγορές και θα αλλάζαμε τη ζωή των αγροτών σε μια μέρα». Ως ειδική ερευνήτρια σε θέματα διαδικτυακής οικονομίας, ανέφερε ότι το μέλλον ανήκει στην ιντερνετική αγορά. Ειδικά για τα αγροτικά προϊόντα το μέλλον του εμπορίου τους βρίσκεται στις ιντερνετικές δημοπρασίες.

Μάλιστα, θα  πρόκειται για εξαιρετικά απλή για τους αγρότες διαδικασία. Το δημοπρατήριο θα αναλαμβάνει την διαδικτυακή καταχώρηση και θα πιστοποιεί για τη ποιότητα. Μέσα σε κάποιο διάστημα θα δέχεται προσφορές από πιστοποιημένους χρήστες. Η καλύτερη προσφορά θα κερδίζει.

Οι αγρότες θα δουν την ζωή τους να αλλάζει αμέσως. Η υποψήφια του Κινήματος κατέληξε κάνοντας έκκληση στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού να αναλάβει τη δημιουργία του δημοπρατηρίου, αφού είναι επένδυση χαμηλού ρίσκου, υψηλής προστιθέμενης αξίας, με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ