ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ

Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο θα βρίσκεται φέτος στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ ο Ερμής Αγιάς, καθώς πριν από λίγο η αρμόδια Επιτροπή με ομόφωνη απόφασή της έδωσε το «χρυσό» εισιτήριο στους Λαρισαίους μέσω της διαδικασίας της “wild card”.

Η 5μελής επιτροπή, αποτελούμενη από μέλη του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ ψήφισε ομόφωνα υπέρ του Ερμή Αγιάς, που διεκδικούσε την άνοδο απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, με ψήφους 5-0.

Δικαιωμένοι πλέον οι διοικούντες προχωρούν στη σύσταση ΚΑΕ, ενώ οι αποφάσεις θα παρθούν την Τρίτη 20 Αυγούστου στο πλαίσιο έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Αγιάς.

ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ

Σε πελάγη ευτυχίας ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς Θ. Ριζούλης προχώρησε σε σχετική δήλωση με αφορμή την άνοδο, που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο.

Η δήλωση του Θ. Ριζούλη αναφέρει τα εξής:

Ο Ερμής Αγιας επίσημα στην basket league!!!Ιστορική μέρα για τον σύλλογο και για την πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ !! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ Κύριο Γιώργο Βασιλακόπουλο καθώς και την επιτροπή που έλαβε την απόφαση για την εμπιστοσύνη που δείξανε στην πρόταση μας να αποκτήσει η Λάρισα μια ομάδα στην Α1 . Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την υποστήριξη του στο όραμα μας .
Επίσης τον Δήμαρχο ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Καλογιάννη καθώς και τους βουλευτές του Νομού.
Τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ Κύριο Δημήτρη Ντούγκο καθώς και τα στελέχη της ομάδας Κυρίους Γιάννη Τζήμα , Ευριπίδη Νικολακούλη και Άρη Γκαμπέτα .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο και τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα .
Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα και την Πόλη αλλά από αύριο πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε ομαδικά ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της basket league .
Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά αλλά να κρατηθείς στην κορυφή. Αυτό θα είναι και ο επόμενος μας στόχος !

Με τιμή
Ο πρόεδρος του Ερμή
Ριζούλης Θεόδωρος

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ