ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Στον αγιασμό του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου, του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου – λυκείου στη Νίκαια παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά προέτρεψε τα παιδιά να είναι επιμελείς και, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, να επιδιώκουν να επιτύχουν υψηλούς στόχους.

Διαβεβαίωσε  τους διευθυντές των σχολικών μονάδων ότι η δημοτική αρχή θα συνεργαστεί μαζί τους, θα είναι στο πλευρό τους για να δίνει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Το δήμαρχο συνόδευε ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης. Στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ρίζος Κομήτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Μούσιος, Ζωή Ανυφαντή και Γιώργος Ακριβούλης, ο πρόεδρος Κώστα Παναγούλης και τα μέλη της ΤΚ Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης Σίλια Μιχαλούλη, Βασιλική Πιλάτου και ο διοικητής του ΑΤ Περιφέρειας Αστέριος Μπαρακόπουλος.

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος αναφέρει:

“Αγαπητά μου παιδιά σας καλωσορίζουμε στο σχολείο για τη νέα σχολική χρονιά.

Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα μαθήματα σας.

Να ξέρετε ότι η πρόοδος έρχεται με το διάβασμα των μαθημάτων σας. Να διαβάζετε τα μαθήματά σας και να ακούτε τις συμβουλές των δασκάλων σας. Αυτοί πασχίζουν για το καλό σας.

Η δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας όπως θα είναι και στο πλευρό των δασκάλων έτοιμη να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην πορεία της σχολικής χρονιάς.

Εύχομαι υγεία σε σας και στις οικογένειές σας”.