ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑ «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Το κτήμα «Σαν Παραμύθι» έχει γίνει πλέον συνώνυμο των αξέχαστων κοινωνικών εκδηλώσεων αφού ξέρει και μπορεί να παρέχει υψηλών απαιτήσεων δεξιώσεις γάμου, βάπτισης και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης.

Το κτήμα «Σαν Παραμύθι» στο 10ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα, έχοντας ήδη διαγράψει μία σημαντική διαδρομή στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων, από φέτος διαθέτει μία μεγαλύτερη αίθουσα χωρητικότητας 170 ατόμων, ενώ και ο υπαίθριος χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για μια άνετη δεξίωση.

Ντυμένη με ξύλο η αίθουσα συνδυάζει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τη λιτότητα με τη ζεστασιά και την άνεση.

Ο κήπος με δένδρα, λουλούδια και γρασίδι μοιάζει με όαση λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Λάρισας παρέχοντας φυσική δροσιά ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Η εμπειρία των εργαζόμενων στην κουζίνα του κτήματος υπόσχονται γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ όλο το προσωπικό θα είναι στη διάθεσή σας για να φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της δεξίωσης σας και εγγυάται ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.

Και όλα αυτά σε προσιτές και λογικές τιμές που απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στην κρίση

Για να κάνετε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας, εμπιστευθείτε το κτήμα «Σαν Παραμύθι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ