“RUN FOR LIFE” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην πόλη του Τυρνάβου διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το «Run for Life Tirnavos» από τον Ιατρό Σάμερ Αθανάσιο Αμάρι , στα πλαίσια του μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, με κεντρικό σύνθημα «Καμία γυναίκα μόνη της, σ’ αυτόν τον αγώνα Ζωής».

Η διοργάνωση περιλαμβάνει έναν αγώνα δρόμου 4χλμ., έναν παιδικό αγώνα 1,2χλμ. και περπάτημα 1,2χλμ., με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Το «Run for Life Tirnavos» στηρίζουν με την συμμετοχή τους ο Νικόλαος Τσικούρας, ένας από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων έχοντας στο ενεργητικό του την απόσταση του Μαραθωνίου 42,195 μέτρων με επίδοση 2:33:40 και η Μαρία Καρπαθάκη με 4 Παγκόσμια Χρυσά Μετάλλια στο άθλημα του Taekwondo και πολλές ακόμα διακρίσεις σε αθλητικό και προπονητικό επίπεδο.

Οι Batala Salonica στηρίζοντας έμπρακτα τον «αγώνα» ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου για να ξεσηκώσουν με τον ρυθμό και την ενέργειά τους τους παρευρισκόμενους.

Οι Batala Salonica  με ένα μείγμα χρωμάτων, ρυθμού και κίνησης, που δημιουργεί ο ισχυρός συνδυασμός τυμπάνων και χορού, θα αποτυπώσουν τη δύναμη και τη ζωντάνια, στοιχεία που συνάδουν με το «Run for Life Tirnavos».

Μαθητές από το εργαστήρι φωνητικής της φιλαρμονικής του Δ. Τυρνάβου, θα δώσουν το παρόν στην σκηνή του «Run for Life Tirnavos», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Την διοργάνωση στηρίζουν και θα συμμετάσχουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, το σωματείο Save MORAS, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Ελπίδα», το Κέντρο Πρόληψης Ν. Λάρισας «Ορφέας», οι Δρομείς Τυρνάβου και πολλοί ακόμα φορείς και σύλλογοι της περιοχής.

Την παρουσίαση του «Run for Life Tirnavos» θα κάνει η δημοσιογράφος Μίνα Μαυρογιάννη.

Έναρξη Διοργάνωσης: 10:00 πμ.

Εκκίνηση Αγώνα: 11:30 πμ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά

www.radmedtirnavos.gr/form/

Λήξη συμμετοχών με δυνατότητα παροχής του απαραίτητου υλικού για τον αγώνα, μέχρι την Τρίτη 15/10 και ώρα 21:00 μμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ