ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε «λευκή» ισοπαλία στη Δράμα με αντίπαλο την τοπική Δόξα υποχρεώθηκε ο Απόλλωνας Λάρισας, που είχε ευκαιρίες αλλά του έλειψε το γκολ, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι παίκτες του Α. Μπελά πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τους «μαυραετούς», όταν μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Τασιούλης έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Μένκα τη βρήκε για να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι πριν απομακρυνθεί, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Λίταινας έπιασε το γυριστό σουτ, με τον κίπερ της Δόξας να απομακρύνει τον κίνδυνο!

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο ο πολύ καλός Γκέκας δήλωσε «παρών» όταν χρειάστηκε, ενώ στο 67’ ο Γκουστάβο έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και τον Απόλλωνα να προσθέτει πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Καψάλης, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Κόντος (72΄ Ρόβας), Κρητικός (67΄ Αποστολίδης, 77΄ λ.τ. Αναστασίου), Ιωαννίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας, Σουλιώτης, Ναζίμ (74΄ Μπρέμπος), Χατζής, Γκουστάβο, Λίταινας (87΄ Σιφναίος), Τασιούλης (50΄ Νύκταρης), Μπαστακός.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ