ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εκτιμώντας πως το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει απήχηση στην κοινωνία και εξαπολύοντας επίθεση στην κυβερνητική πολιτική ο βουλευτής και γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης συνέντευξη τύπου, με αφορμή την παρουσία του στην ανοιχτή συνέλευση που διοργανώνει η ΝΕ στις 7.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας,

όπου και θα μιλήσει με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες».

«Σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία συνεχίζουμε την πορεία προς τον λαό και την κοινωνία με σκοπό όχι μόνο τη μαζικοποίηση του κόμματος αλλά και το “χτίσιμο” μιας νέας σχέσης με την πολιτική», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, που άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για έξαρση βίας «που στρέφεται κυρίως κατά της νεολαίας», σημειώνοντας παράλληλα πως «το δόγμα νόμος και τάξη δεν μας κάνει να ξεχνάμε την αποτυχία της στη διαχείριση του προσφυγικού, τις αυξήσεις στη ΔΕΗ, τις μειώσεις μισθών κλπ.».

«Η μονολιθικότητα, οι ιδεοληψίες και ο ανάλγητος και ακραίος νεοφιλελευθερισμός σε θέματα όπως το προσφυγικό, η Υγεία και η Παιδεία γυρνάνε τη χώρα σε λογικές προηγούμενων δεκαετιών», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, περιγράφοντας μάλιστα «υποκριτικές κορώνες» του κυβερνώντος κόμματος για το προσφυγικό και υπογραμμίζοντας πως «η Ευρώπη θα πρέπει να κινηθεί για να άρει τις αιτίες του φαινομένου, ενώ οι κοινωνίες θα πρέπει να αναλάβουν το αντίστοιχο φορτίο που τους αναλογεί».

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του ο κ. Σκουρλέτης είχε επαφές με το δήμαρχο Λαρισαίων, ενώ το απόγευμα θα παραστεί σε σύσκεψη με τα μέλη της ΝΕ Λάρισας.

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί έχει προγραμματισθεί συνάντησή του στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με το Δ.Σ. των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση στην Ελασσόνα με τον δήμαρχο Νίκο Γάτσα και περιήγηση στην πόλη.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ