ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε τις επαφές της στη Λάρισα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, που στο πλαίσιο της επίσκεψής της συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ σε δήλωσή της με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε ενόψει του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ανέφερε τα εξής:

“Είμαστε με τα ανοικτά Πανεπιστήμια. Ούτε με τους μπαχαλάκηδες, ούτε με την ασύδοτη βία της Αστυνομίας. Εμείς λέμε ένα ξεκάθαρο «όχι» σε αυτό το ψεύτικο δίλημμα που καλλιεργούν σκόπιμα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε με τους μπαχαλάκηδες, ούτε με την ασύδοτη βία της Αστυνομίας. Εμείς είμαστε με τα ανοικτά πανεπιστήμια και, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, τους καλούμε όλους να σεβαστούν τον αγώνα των φοιτητών για Δημοκρατία κι ελευθερία και να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία κι ευθύνη”.

Ακολούθως η κ. Γεννηματά μετείχε σε «κλειστή» σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης παρουσία τοπικών κομματικών στελεχών του Κινήματος, ενώ με την ολοκλήρωση της σύσκεψης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Λαρισαίας βουλευτίνας του Κινήματος Ευαγγελίας Λιακούλη, επί της οδού Μανωλάκη 9-11.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, στο Δημαρχείο της Λάρισας  στο πλαίσιο της παρουσίας της κ. Γεννηματά στην πόλη μας.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις καθώς και ζητήματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης δώρισε στην κα. Γεννηματά εκδόσεις του Δήμου Λαρισαίων. Στην επίσκεψή της στο Δημαρχείο η κ. Γεννηματά συνοδεύονταν από τη βουλευτή Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγ. Λιακούλη, κεντρικά και τοπικά στελέχη του κόμματος, ενώ στην συνάντηση παρέστησαν και στελέχη της δημοτικής αρχής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ