ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΙΓΑΝΗΣ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

«Επιβάλλεται όλοι να είμαστε δίπλα σε κάθε αθλητικό όμιλο του Δήμου μας», τόνισε ο δήμαρχος Τεμπών

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου η διοίκηση του Α. Ο.  Όλυμπος Αιγάνης διοργάνωσε εκδήλωση σε γνωστή ταβέρνα του χωριού. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Επιβάλλεται να είμαστε δίπλα σε κάθε αθλητικό όμιλο του Δήμου μας  για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα κύτταρα, του οικοδομήματος που λέγεται αθλητισμός, γι΄ αυτό πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε οικονομικά τις τοπικές ομάδες, για να μπορέσουν να κρατήσουν ζωντανό το κύτταρο του αθλητισμού στα χωριά μας. Εύχομαι στους παίκτες αλλά και την διοίκηση της ομάδας επιτυχίες και ευόδωση των στόχων που έχουν θέσει.

Σαν  δημοτική Αρχή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα στον Όλυμπο Αιγάνης, όπως και σε κάθε αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείτε στο δήμο μας».

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλη τίμησε με πλακέτα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Λ. και νυν Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου Ομόνοια Λάρισας  κ. Γιώργο Πλίτση, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ