ΚΙΝΑΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για εκδικητική μετακίνηση υπαλλήλου της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, επειδή ο σύζυγός της δημοσιογράφος και πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Γ. Αναστασίου εξέδωσε η ΝΕ Μαγνησίας του κινήματος.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ή αναβίωση του κράτους της δεξιάς με τις διώξεις δημοσίων υπαλλήλων λόγω συγγενικών τους προσώπων με συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και δράση ξαφνιάζει ως φαινόμενο εν έτη 2019… Πόσο δε μάλλον όταν πλέον στα πολιτικά φρονήματα αυτών… προστίθεται και η δημοσιογραφική τους ιδιότητα με την οποία ασκούν κριτική στην πολιτική εξουσία.

Η αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη μετακίνηση της συζύγου του πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής, Δημοσιογράφου Γιάννη Αναστασίου , από την υπηρεσία της από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, συνιστά πρωτοφανές πολιτικό ατόπημα. Το ερώτημα που τίθεται δεν είναι εάν ο δημοσιογράφος πρέπει ή όχι να συνεχίσει την κριτική του στον Κ. Αγοραστό, ή εάν είναι αυτονόητο πως ο «άμαχος πληθυσμός δεν πειράζεται»… αλλά εάν αυτού του είδους οι πολιτικές συμπεριφορές που θυμίζουν κράτος της δεξιάς, είναι ανεκτές από τον υπουργό Εσωτερικών και την κυβέρνηση. Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας καταγγέλλει την άδικη και απαράδεκτη από όλες τις απόψεις απόφαση και ζητά την ανάκληση της».

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανακοίνωση της ΝΕ διαφώνησε ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία Νίκος Χαυτούρας ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση και στον δημοσιογράφο, Αναλυτικά αναφέρει:

“Είναι λυπηρό, είναι καταδικαστέο πολιτευτής της παράταξης του ΚΙΝΑΛ που έχει μεγάλο καημό που δεν πήγε καλά στις εκλογές και κατηγόρησε συναδέλφους του κάνοντας μαθήματα ηθικής , αντί να αναζητήσει τα αίτια της αποτυχίας του σε προσωπικές στρατηγικές τυχοδιωκτικές του παρελθόντος συνέχισε να πορεύεται με την ίδια τακτική!

Ενώ ταυτόχρονα βλέπει και την συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια προσωπική λύση! Η ευθύνη όλων μας που ασχολούμαστε με τα κοινά είναι μεγάλη ! Στην εποχή της κρίσης που εχει ματώσει ο λαός δεν υπάρχουν περιθώρια προσωπικών μεθοδεύσεων ! Αυτή την δημοκρατική παράταξη που υπηρετούμε και έχει προσφέρει τόσα πολλά και είναι η μοναδική που πλήρωσε το τίμημα της κρίσης ,δεν έχει περιθώρια για λάθη του παρελθόντος ,δεν έχει περιθώρια για παρασιτικά φαινόμενα !

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ που καταδικάζει την μετακίνηση της συζύγου του πολιτευτή και κάνει επίθεση στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στον περιφερειάρχη ποιον εκπροσωπεί ερωτώ; Την Γραμματέα και τον πολιτευτή; Είναι συλλογική; Έγινε σύγκλιση της νομαρχιακής; Πότε; Ρωτήθηκαν οι άλλοι εφτά υποψήφιοι βουλευτές που βάλαμε πλάτη στις βουλευτικες εκλογές μαζί και εγώ;

Η απάντηση είναι όχι Δυστυχώς !! Αντί η Νομαρχιακή να βγάλει ανακοίνωση και να καταγγείλει την διάλυση του Νοσοκομείου μας που συνεχίζεται και με την κυβέρνηση της Ν.Δ ! Αντί η Νομαρχιακή να βγάλει ανακοίνωση για το περιβάλλον που έχει μολυνθεί ! Αντί η Νομαρχιακή να βγάλει ανακοίνωση για την ανεργία που ταλανίζει τους συνανθρώπους μας και τον τόπο μας , βγάζει ανακοίνωση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του συγκεκριμένου πολιτευτή καταγγέλλοντας την μετακίνηση ενός υπαλλήλου που είναι συγγενής του !

Ο ρόλος της νομαρχιακής πρέπει πρώτα από όλα να είναι ηθικός ! Αυτή η παράταξη πρέπει να αποτελέσει πρότυπο σε όλα τα επίπεδα!!Πρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα του λαού ! Την έχει ανάγκη η κοινωνία ! Γιατί μόνο αυτή μόνο μπορεί να δώσει λύσεις ! Την αδυναμία του τυχοδιωκτισμού ας την αφήσουμε στο παρελθόν ! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Ενότητα , εξωστρέφεια ,ηθική συμπόρευση με αγώνες!!!”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ