ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΑΧΕΛΩΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής και το μεγάλο θέμα των υδάτινων πόρων και της εκτροπής του Αχελώου βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχε το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ πιστεύει στην ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα επιζητώντας να βοηθηθούν οι αγρότες να μείνουν στα χωράφια τους βελτιώνοντας την τιμή του προϊόντος και το κόστος παραγωγής», ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Τριανταφυλλοπούλου, που συναντήθηκε με αγρότες αλλά και εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος περιγράφοντας μια άριστη συνεργασία με τη γραμματέα έθεσε το θέμα των υδάτινων πόρων  σημειώνοντας την τεράστια σημασία του έργου για την εκτροπή του Αχελώου.

«Καταγράφουμε απόψεις οι οποίες θα μεταφερθούν στην κυβέρνηση για την καλύτερη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν στον αγροτικό κόσμο και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αλλά και τη σύνδεση της αγροδιατροφής με τον τουρισμό», κατέληξε η κ. Τριανταφυλλοπούλου.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ