ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Παρουσία του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Παύλου Χρηστίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό κατάστημα της Λάρισας η κοπή πίτας του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Χρηστίδης περιέγραψε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την κοινωνία και τους ανθρώπους που πίστεψαν στο ΚΙΝΑΛ, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του κατά της κυβέρνησης της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά διαψεύδοντας τις προσδοκίες, μετά τη στάση που τήρησε σε σειρά θεμάτων όπως το προσφυγικό, τα εργασιακά και η πρώτη κατοικία», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, ανακοινώνοντας προγραμματισμένες δράσεις του Κινήματος, μεταξύ των οποίων και η πραγματοποίηση διάσκεψης στη Λάρισα στις 6 Μαρτίου.

«Με τέτοια προσέλευση στέλνουμε μήνυμα πως η ταυτότητά μας δεν ξεθώριασε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του κόμματος Μ. Τολίκας, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο π. Ρίζος Κομήτσας, με τον τυχερό της βασιλόπιτας να κερδίζει το νέο βιβλίο του Σπ. Δραΐνα για τον αείμνηστο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Α. Παπανδρέου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ