ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ KA101

Συμμετέχουν τα σχολεία 26Ο Δ. Σ. Λάρισας, 2ο Δ.Σ. Αμπελώνα, 2ο Δ. Σ. Τυρνάβου και 4ο Δ.Σ. Τυρνάβου

Η Δ/νση ΠΕ Λάρισας διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση για τους συμμετέχοντες στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ERASMUS+  KA101  με κωδικό 2019‐1‐EL01‐KA101‐061580, τίτλο «Εφαρμόζοντας Βέλτιστες Πρακτικές» – TEAM UP και διάρκεια 12 μήνες. Tο πρόγραμμα υλοποιεί κοινοπραξία σχολείων (26Ο Δ. Σ. Λάρισας, 2ο Δ.Σ. Αμπελώνα, 2ο Δ. Σ. Τυρνάβου και 4ο Δ.Σ. Τυρνάβου) με συντονιστή τη Δ/νση ΠΕ Λάρισας.

Το TEAM_UP είναι ένα καινοτόμο σχέδιο της Διεύθυνσης ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ που αφορά σε έναν πρωτότυπο σχεδιασμό για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της και στη δημιουργία μιας κοινότητας σχολείων που θα προσφέρει πρωτοποριακές, συνεργατικές μεθόδους στην επιμόρφωση και την επαγγελματική εξέλιξη των εκπαιδευτικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου και συμμετείχαν εκπαιδευτικοί των τεσσάρων σχολείων του προγράμματος και εκπρόσωποι της Δ/νσης.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε σε οργανωτικά θέματα του προγράμματος (διαχείριση, επικοινωνία, δημιουργία twinspace, ενημέρωση για τις ροές επιμόρφωσης και τις δράσεις που θα προηγηθούν).

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ