ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ 3 ΝΕΑΡΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή τους το βράδυ της Δευτέρας 

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι ακυρώθηκε η αρχική τους πτήση, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αναζητήσουν νέα πτήση, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η επιστροφή των τριών νεαρών από το ν Αμπελώνα, που βρέθηκαν για τουρισμό το προηγούμενο διάστημα στο μακρινό Μεξικό και λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό,

ακυρώθηκε η αρχική τους πτήση την προηγούμενη Παρασκευή, γεγονός που τους ανάγκασε να αναζητήσουν νέα πτήση μέσω άλλων αεροπορικών διαδρομών.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή οι νεαροί ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν την πτήση της επιστροφής, από το Μεξικό για ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, γεγονός που τους θορύβησε και τους ανάγκασε να αναζητήσουν άλλη πτήση για να αναχωρήσουν από το Μεξικό.

Αυτό έγινε το Σάββατο και η πτήση που βρέθηκε ήταν Μεξικό Καναδάς, μόνο που ο Καναδάς έβαζε όριο παραμονής στη χώρα 6 ωρών για τους αλλοδαπούς λόγω του κορωνοϊού. Τελικά βρέθηκε πτήση και από τον Καναδά για Ευρώπη και έτσι οι νεαροί, αναχώρησαν από το Μεξικό για Καναδά την Κυριακή, και από εκεί για Λονδίνο.

Η περιπέτειά τους ολοκληρώθηκε με την πτήση από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη από όπου και έφτασαν μετά από το τεράστιο και πολυέξοδο αυτό ταξίδι της επιστροφής στον Αμπελώνα, όπου θα πρέπει να παραμείνουν σε 14ημερο κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΦΩΤΟ αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ