ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Χιονόπτωση σημειώθηκε αργά το απόγευμα σήμερα στην ορεινή Ελασσόνα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση εκχιονιστικών μηχανημάτων της περιφέρειας.

Ηδη στο οδικό δίκτυο στα ορεινά της Ελασσόνας ύστερα από εντολή του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καλομπάτσιου που ζήτησε να παραμείνουν ανοικτοί όλοι οι δρόμοι που συνδέουν το νομό με τους γειτονικούς νομούς μηχανήματα επιχειρούν στο δρόμο Ελασσόνας – Κατερίνης στο ύψος του Σαρανταπόρου και του Αγίου Δημητρίου και στο δρόμο Ελασσόνας – Γρεβενών στο ύψους του Λουτρού και της Άκρης, ενώ εκχιονιστικά μηχανήματα καθάρισαν και το δρόμο που οδηγεί στο Λιβάδι.

Σε όλα τα παραπάνω σημεία το ύψος του χιονιού έχει αγγίξει τα 15 cm.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μηχανήματα θα παραμείνουν στο οδικό δίκτυο της Ελασσόνας για όσο διάστημα χρειαστεί ώστε να τηρηθούν οι οδηγίες του κ. Καλομπάτσιου που ζήτησε να παραμείνει καθαρό και ανοικτό το οδικό δίκτυο.

Τέλος με δεδομένο ότι υπάρχει κίνδυνος χιονόπτωσης τόσο στην περιοχή της Καλλιπεύκης όσο και στο οδικό δίκτυο του Κισσάβου εκχιονιστικά μηχανήματα είναι σε επιφυλακή ώστε να επέμβουν αν χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ