ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Σοκαριστική είναι κυριολεκτικά η καταγγελία που κάνει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο πρόεδρος των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας Βασίλης Μητροδήμος ο οποίος υποστηρίζει ότι 2 τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ δέχθηκαν επίθεση στα Φάρσαλα, από δύο άτομα πατέρα και γιο οι οποίοι είχαν μαζί τους 2 πιτ μπουλ τα οποία έστειλαν πάνω στους τεχνικούς για να τους κατασπαράξουν

ενώ προηγουμένως τους είχαν προπηλακίσει, επειδή επιχείρησαν να κόψουν το ρεύμα.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Μητροδήμου, που προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

“Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ καλούνται να βγάλουν το μεροκάματο του τρόμου. Δεν είναι λίγες οι φορές που ξυλοκοπούνται , βρίζονται, και απειλούνται.
Γιατί, Γιατί πρέπει απλά να κάνουν την δουλειά τους.
Σήμερα λοιπόν δύο τεχνικοί υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ Φαρσάλων ενώ έκαναν το καθήκον τους, πήγαν δηλαδή να κάνουν διακοπή ρεύματος κατά εντολή του προμηθευτή και ενώ ο ένας συνάδελφος ήταν πάνω στο δίκτυο ο άλλος δέχτηκε επίθεση. Γρονθοκοπήθηκε άγρια από πατέρα και γιο κατοίκους της περιοχής Φαρσάλων. Ο πατέρας με το πρόσχημα ότι τηλεφωνεί στην εταιρεία που είχε συνάψει συμβόλαιο και χρωστούσε τα χρήματα κάλεσε τον γιο του και αφού προπηλάκισαν τους τεχνικούς άφησαν ελεύθερα δύο σκυλιά πιτμπουλ και έδωσαν εντολή να τους κατασπαράξουν. Προφτασαν να γλυτώσουν πηδώντας στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κοντάρια ρεύματος προσπαθούσαν τα προστατευτούν. Ο συνάδελφος τεχνικός που δέχτηκε και τα περισσότερα χτυπήματα μεταβεί στο κέντρο υγείας Φαρσάλων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες .
Οι τεχνικοί υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται νυχθημερόν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με χιόνι,βροχή,αέρα πάνω στο δίκτυο που είναι υπό τάση για να υπάρχει απρόσκοπτη και αδιάλειπτη παροχή ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά της χώρας.
Καλούνται εν μέσω πανδημίας να είναι παρόν βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και τις οικογένειες τους, τέτοιου είδους ενέργειες θα πρέπει να καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας και οι ένοχοι να τιμωρούνται παραδειγματικά.
Εμείς ως σωματείο τεχνικών Λάρισα ζητάμε την παραδειγματική τους τιμωρία και καλούμε όλα τα μέσα και τους αρμόδιους να κινηθούν άμεσα , καθώς και η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να προβεί σε όλα τα ένδικα μέσα.
Εμείς στηρίζουμε τους συναδέλφους μας και θα είμαστε δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ