ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται συχνά – πυκνά κυρίως βραδινές ώρες στην κοινότητα της Μελιβοίας του δήμου Αγιάς, όπως υποστηρίζει σε επικοινωνία του με το paidis.com ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΗ και γνωστός συνδικαλιστής Γιάννης Λαδάς, ο οποίος κάνει λόγο για απαξίωση του ΔΕΔΔΗΕ, επιρρίπτοντας ευθύνες και σε νέους συναδέλφους του για τον τρόπο που χειρίζονται την κατάσταση.

«Αν φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ τότε η γύμνια της επιχείρησης είναι εμφανής, αφού στα προηγούμενα 50 χρόνια ποτέ δεν άφησε χωριό χωρίς ρεύμα όλη τη νύχτα, πόσο δε περισσότερο εν μέσω κρίσης και πανδημίας», αναφέρει ο κ. Λαδάς, μιλώντας για ανυπαρξία πολιτικής στην επιχείρηση και σημαντικές ελλείψεις προσωπικού.

Ζητώντας απαντήσεις για το σοβαρότατο θέμα που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην κοινότητα ο συνδικαλιστής στηλιτεύει και τη συμπεριφορά νέων συναδέλφων του επισημαίνοντας πως ενημερώνονται για περιστατικά αργά το βράδυ, τα οποία και διαχειρίζονται την επομένη αφήνοντας τον κόσμο στο σκοτάδι.

«Μάλλον η νέα γενιά που δουλεύει στην επιχείρηση δεν έχει κατανοήσει ακριβώς τι αγαθό πουλά», καταλήγει ο κ. Λαδάς, ζητώντας απαντήσεις για τα αίτια που προκαλούν τις συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση της κοινότητας.

Σημαντικές και ουσιαστικές οι επισημάνσεις του κ. Λαδά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ