ΝΕΚΡΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ 80ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ

Τραγική κατάληξη είχε η αγωνιώδης επιχείρηση της 8ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ηλικιωμένης γυναίκας που αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης στα γειτονικά Τρίκαλα, καθώς γύρω στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης η γυναίκα εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή.

Με τις πληροφορίες, από την πλευρά των συγγενών της, πως η 80χρονη γυναίκα θα έδινε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στα νερά του Ληθαίου ποταμού να κινητοποιούν άμεσα τις αρχές, 15 μέλη της 8ης ΕΜΑΚ, με 5 οχήματα και τη συνδρομή διασωστικής βάρκας ξεκίνησαν την Τετάρτη τις έρευνες, επικεντρώνοντας παρόχθια όπου και εντοπίστηκαν προσωπικά της αντικείμενα, αλλά και εντός του ποταμού.

Οι έρευνες, που χθες απέβησαν άκαρπες και διακόπηκαν λόγω του σκότους, ξεκίνησαν και πάλι  το πρωί σήμερα με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου έχοντας όμως τραγική κατάληξη, όταν ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης, που βοηθούσε στο έργο των διασωστών γνωρίζοντας την περιοχή, διέκρινε το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης στο ποτάμι.

Πληροφορίες θέλουν την ηλικιωμένη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πριν την εξαφάνισή της, ενώ η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ