ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ

Σαν κεραυνός έπεσε στη δημοσιογραφική οικογένεια της Λάρισας η είδηση του θανάτου του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού αθλητικογράφου Αποστόλη Πλασταρά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, σε ηλικία 65 ετών.

Λάτρης του αθλητισμού, χιουμορίστας, μοναδικά αυθεντικός και αιώνιος έφηβος, γνωστός για την μεγάλη του αγάπη στην ΑΕΛ, αλλά και ένθερμος φίλαθλος της Λάτσιο, «σπουδάζοντας στην Ιταλία το… κόλλησα» έλεγε χαριτολογώντας, ερασιτέχνης πορτιέρε ο ίδιος, μα και εραστής του ραδιοφώνου.

Εκ των βασικών συντελεστών στα πρώτα βήματα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Λάρισας, ο Απ. Πλασταράς άφησε εποχή με τις αθλητικές εκπομπές του, μα και τις σπουδαίες αναφορές μέσω των ερτζιανών στο ρεμπέτικο και ιταλικό τραγούδι, ενώ υπήρξε εκ των ιδρυτών της αθλητικής εφημερίδας «Πρώτη των σπορ», ακολουθώντας τους «βυσσινί» σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ρ/σ pressing 90.1, με τον οποίο και συνεργάστηκε το τελευταίο διάστημα, ενώ η κηδεία του, που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βούλα και τα δύο του παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Δέσποινα.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Μ.Τετάρτη στις 10 π.πμ. στην εκκλησία της Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Θερμά συλλυπητήρια και καλό του ταξίδι…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ