ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Στ. Φουρκιώτης
Αποχωρούν από τη διοίκηση με αιχμές κατά του προέδρου και του γραμματέα οι Στέργιος Φουρκιώτης και Αθανάσιος Σελεμετζίδης

Άνω κάτω έχει κάνει τον κτηνοτροφικό σύλλογο Τυρνάβου το θέμα της αποζημίωσης του καταρροϊκού πυρετού. Στο μεγαλύτερο σύλλογο κτηνοτρόφων της χώρας σοβεί σοβαρή διοικητική κρίση αφού άλλα δύο μέλη της δεκατετραμελούς διοίκησης παραιτήθηκαν με σημερινή τους δήλωση στην οποία αφήνουν αιχμές κατά του προέδρου και του γραμματέα του συλλόγου για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα.

Πρόκειται για τους Στέργιο Φουρκιώτη και Αθανάσιο Σελεμετζίδη οι οποίοι σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν:

“Η αντιμετώπιση της αποζημίωσης του καταρροϊκού πυρετού από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συλλόγου είναι πλέον ή σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για μια ακόμη φορά πληροφορούμαστε τις αποφάσεις του συλλόγου από τόν Τύπο.

Αποφάσεις που ποτέ δεν συζητήθηκαν και ποτέ δεν αποφασίστηκαν, παρά μόνο από τον πρόεδρο και τον γραμματέα. Την μοναδική φορά επί ένα χρόνο τώρα που συμμετείχαμε σε απόφαση του συλλόγου ήταν όταν αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η κομματική ταυτότητα του κάθε μέλους του ΔΣ του συλλόγου να μείνει μακριά και έξω από το σύλλογο και δε επίσης  πριν να ανακοινώνουμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο το οτιδήποτε θα αποφασίζουμε όλα τα μέλη της διοίκησης το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Ούτε απόφαση συμβουλίου δεν μπορούν να τηρήσουν!!!

Η αντιμετώπιση δε του καταρροϊκού πυρετού είναι πέρα για πέρα πονηρή.

Τον Οκτώβρη του 2019 ο πρόεδρος ζητούσε σε ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης να αποδεχτεί την τροπολογία Αραχωβίτη οπωσδήποτε και μόλις ήρθε η τροπολογία Βορίδη την κατήγγειλε και την απέρριψε. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κτηνοτροφικός κόσμος. Επειδή όμως είμαστε υπεύθυνοι συνδικαλιστές και όχι Κομματοκατευθυνόμενοι που σέβονται την ψήφο των συναδέλφων, αποφασίσαμε σήμερα το πιο σωστό και δίκαιο για αυτούς που μας τίμησαν στις εκλογές του συλλόγου.

Παραιτούμαστε από την διοίκηση του συλλόγου όχι σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά σε ένδειξη υπευθυνότητας. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους. Θα ανταμώσουμε ξανά υπό νέες συνθήκες”.

Τα νέα δεδομένα

Οι δύο παραιτήσεις έρχονται μετά τον θάνατο του Αθ Νασίκα και την παραίτηση Σπανογιάννη τους οποίους αντικατέστησαν οι Αρης  Γαϊτάνης και Δ. Δόκος. Οπως εξηγούν αυτές οι νέες παραιτήσεις δημιουργούν όμως θέμα στη σύνθεση του δ.σ. αφού τον κ. Φουρκιώτη θα αντικαταστήσει ο κ. Ζιαγκας τόν δε κ. Σελεμετζιδη κανείς. Και αυτό, επειδή, όπως αναφέρουν, δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί ομαδάρχες των χωριών. Έτσι η περιοχή του Βοτανοχωρίου μένει ακέφαλη και το ΔΣ από δεκατετραμελές γινεται δεκατριαμελές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ