ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ Η «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ» ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ…

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, μάσκες και απορρυπαντικά έχουν ήδη διανεμηθεί στα σχολεία της Λάρισας, ενώ εντός της εβδομάδας έφτασαν και τα αντισηπτικά που μοιράστηκαν αναλογικά με τον αριθμό μαθητών-καθηγητών.

Γερή η εξίσωση, ακριβώς 531 λίτρα αντισηπτικού σου λέει αναλογούσε στη Λάρισα και τόσα στάλθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, άντε να μοιράσεις αυτό το ένα λίτρο της «ουράς», σπαζοκεφαλιά η… χειρουργική ακρίβεια του υπουργείου!

Όπως διαβάζουμε το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην προμήθεια συνολικά 25.911 τεμαχίων αντισηπτικού σε συσκευασία των 1.000 ml για τις ανάγκες των σχολείων της επικράτειας.

Να δεις που αυτό το 1 λίτρο από τα 25.911 συνολικά θα είναι της Λάρισας! Είπαμε «χειρουργική» η ακρίβεια του υπουργείου.

Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα τώρα, σε 531 υπολογίζονται τα τμήματα της Δευτεροβάθμιας που από τις 18 Μαΐου θα λειτουργήσουν στη Λάρισα στο σύνολό τους.

Σε απλή αριθμητική λοιπόν αντιστοιχεί 1 λίτρο σε κάθε τμήμα. Φτάνουν δεν φτάνουν οι ποσότητες για την πρώτη μέρα. Τη δεύτερη, την τρίτη, τις επόμενες; Τελικά οι φωστήρες του υπουργείο βάζουν την έμπνευση και οι γονείς το χέρι στην τσέπη;

Πολλά τα ερωτήματα, να υπήρχαν και απαντήσεις…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ