ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ…

Τις στάσεις στο σεξ που «ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο μετάδοσης κορονοϊού» γνωστοποίησε στις υπαλλήλους του ένας οίκος ανοχής στην Ελβετία.

Οι εργαζόμενοι στη σεξουαλική βιομηχανία της χώρας, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχουν καταρτίσει έναν κατάλογο με τους κανόνες που ισχυρίζονται ότι περιορίζουν τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού στους οίκους ανοχής, έτσι ώστε αυτοί να καταφέρουν να ξανανοίξουν μετά από μια παρατεταμένη περίοδο απαγόρευσης.

Ο οργανισμός που κατάρτισε τη λίστα προτείνει δύο στάσεις κατά τις οποίες υπάρχει απόσταση μεταξύ των σεξουαλικών συντρόφων και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού μέσω σταγονιδίων. Πρόκειται για τις στάσεις: «doggy style» και «reverse cowgirl».

Άλλα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στους οίκους ανοχής περιλαμβάνουν τον εξαερισμό του χώρου για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά από κάθε πελάτη και το πλύσιμο των σεντονιών και των πετσετών σε θερμοκρασία τουλάχιστον 60 βαθμών κάθε φορά.

Συνιστάται επίσης στους εργαζόμενους στους οίκους ανοχής να φορούν πάντα μάσκα. Γάντια, προφυλακτικά και απολυμαντικά θα προσφέρονται στους πελάτες και κάθε επίσκεψη πρέπει να διαρκεί μέχρι 15 λεπτά.

Τέλος, συνιστάται στους εργαζομένους να μην αγγίζουν τα προσωπικά αντικείμενα των πελατών.

 

reader.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ