ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

Ταλαιπωρία και καθυστέρηση που άγγιξε το δίωρο περίμενε τους επιβάτες που επέλεξαν να επιστρέψουν με τρένο από τα παράλια της Πιερίας το βράδυ του Σαββάτου κάνοντας την οργή και την αγανάκτησή τους να ξεχειλίζει.

Το δρομολόγιο με αναχώρηση στις 8 το βράδυ από τον σιδηροδρομικό σταθμό των Νέων Πόρων δεν έλεγε να ξεκινήσει, ενώ ο συνωστισμός που προκλήθηκε προκάλεσε απίστευτη ένταση και διαπληκτισμούς, με το τρένο να αναχωρεί τελικά λίγο πριν τις 10, την ώρα που πολλοί Λαρισαίοι που ανέμεναν την επιστροφή των παιδιών τους από τα παράλια άρχισαν να ανησυχούν, δίχως να μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Οργανισμό.

Μάταιες και οι όποιες απόπειρες της σελίδας να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα του ΟΣΕ, ενώ οι επιβάτες επέστρεψαν στη Λάρισα αργά το βράδυ «στολίζοντας» τον Οργανισμό για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Αν μη τι άλλο σε μία ευρωπαϊκή χώρα που λέει ότι περιμένει τουρίστες σε μια δύσκολη χρονιά όπως η φετινή η άμεση απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα αίτια της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ