ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΣΜΕΑΕ

Κείμενο των Δημήτρη Κοντελέ και Παναγιώτη Ρεμπάπη, αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας εκλεγμένων με τις Παρεμβάσεις

Στην σημερινή του συνεδρίαση το  ΠΥΣΔΕ Λάρισας ασχολήθηκε με τον πίνακα των οργανικών κενών σε ΣΜΕΑΕ. Ο υπολογισμός  αυτός έγινε με  βάση πίνακες που προέκυψαν ύστερα  και από τις φετινές μεταθέσεις. Ο πίνακας έχει αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της διεύθυνσης μαζί με την διαδικασία κάλυψης των οργανικών κενών

Η στάση μας  στο συμβούλιο ήταν  ανάλογη με τους πίνακες Α για την γενική εκπαίδευση.  Καταψηφίσαμε τον συγκεκριμένο πίνακα  αφού δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν οι θέσεις του κλάδου και οι ανάγκες της  Ειδικής Αγωγής.  Να αναφέρουμε ενδεικτικά  τα λιγοστά κενά στην παράλληλη στήριξη (στις ειδικότητες ΠΕ02 , ΠΕ03 και στον κλάδο ΠΕ04) που υπολογίζονται με βάση τον συνολικό αριθμό των μαθητών του γυμνασίου (πάνω ή κάτω από 200) και όχι με βάση τις  πραγματικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου. Συμμετείχαμε στην διαδικασία ελέγχοντας την ορθή απεικόνιση των κενών των επιμέρους πινάκων στον τελικό πίνακα των οργανικών κενών.

Επιπλέον  πήραμε  τα στοιχεία των πινάκων Α  των ΣΜΕΑΕ για να τα αναρτήσουμε έτσι ώστε οι συνάδελφοι –ισσες που θα κληθούν να δηλώσουν τα συγκεκριμένα οργανικά κενά να ξέρουν τις ώρες που αντιστοιχούν στα κενά αυτά. Νομίζουμε ότι είναι θέμα διαφάνειας και ενημέρωσης όλων των συναδέλφων που θα πάρουν μέρος  σε αυτή την διαδικασία. Ειδικά για τα κενά στην παράλληλη στήριξη οι πίνακες  αποτυπώνουν αυτό που περιγράψαμε παραπάνω.

Τα οργανικά κενά ανά ΣΜΕΑΕ και κλάδο είναι τα εξής:

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΛΑΔΟΣ
ΠΕ02 ΠΕ03 ΠΕ04.01 ΠΕ04.02 ΠΕ08 ΠΕ89.01
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ -1 -1
10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ -1 -1
14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ -1 -1 -1
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ -1 -1
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ -1 -1
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ -1 -1 -1
ΕΝΕΕΓΥΛ  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ -1
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ -1 -1

https://drive.google.com/file/d/1KpYM9eX5WDCsHMcW9t_lysNLwXIEVMjG/view?usp=sharing

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ