ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΖΙΩΓΟΥ

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ Τυρνάβου, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Ζιώγου.

Η παίκτρια ντύθηκε στα πράσινα και θα βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, ενώ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις 1, 2 και 3 και σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι στο στήσιμο της ομάδας.

Η Μαρία Ζιώγου στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ολύμπια Λάρισας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν  στη Κρήτη με τις ομάδες του Ηροδότου και του ΟΦΗ αντίστοιχα, αξίζει δε να σημειωθεί πως και με τις δύο ομάδες πανηγύρισε δύο ανόδους στην Α2 Εθνική κατηγορία.

«Καλωσορίζουμε τη Μαρία στην οικογένεια του Γυμναστικού , και της ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά με πολλές επιτυχίες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, με την αθλήτρια σε δήλωσή της να σημειώνει τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα έρθω να αγωνιστώ φέτος στον Γ.Σ. Τυρνάβου.

Συμφώνησα χωρίς δεύτερη σκέψη, αφενός διότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, αφετέρου γιατί θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Αχιλλέα Ζυγελόπουλο μετά από πολλά χρόνια.

Εύχομαι να συμβάλω με τη παρουσία μου για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ στη πόλη του Τυρνάβου. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα να πετύχουμε φέτος τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, για να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ