ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1

Απόλυτη δικαίωση για τους ανθρώπους της ΚΑΕ Λάρισα, που αντιδρώντας σε πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) με την οποία υποβιβαζόταν λόγω λαθών στο φάκελό τους, προχώρησαν σε αίτηση ανάκλησής της, με αποτέλεσμα να δικαιωθούν παραμένοντας τελικά στην κατηγορία.

Θυμίζουμε πως από την πρώτη στιγμή οι διοικούντες σημείωναν πως το θέμα προέκυψε από ένα τυπικό λογιστικό λάθος, ενώ στο πλαίσιο σημερινής της συνεδρίασης η ΕΕΑ δέχτηκε την αίτηση ανάκλησης, με την ομάδα να συμμετέχει κανονικά στην Basket League της νέας σεζόν.

Σε μια ολιγόλογη ανακοίνωση η Επιτροπή αναφέρει πως «Δέχεται αίτηση ανάκλησης ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ της από 01.07.2020 απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού», με τις καρδιές των φίλων του μπάσκετ της Λάρισας να επιστρέφουν στις θέσεις τους μετά την απογοήτευση των προηγούμενων ημερών και τους διοικούντες να δικαιώνονται παίρνοντας και ένα γερό μάθημα για το μέλλον.

Η απειρία του πρωτάρη δεν κόστισε τελικά στο νοικοκυρεμένο σωματείο, με το πάθημα να γίνεται μάθημα και τους ανθρώπους της ΕΕΑ να αναγνωρίζουν το λογιστικό λάθος κρατώντας τελικά την ουσία της υπόθεσης, σε μια απόλυτα δικαιολογημένη και δίκαιη ανατροπή που έγινε δεκτή με χαμόγελα στην πόλη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ