ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΓΟΥΛΑ Ο Φ. ΧΑΤΖΗΓΡΙΒΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ

Αρον – άρον πήρε πίσω την ανάρτησή του κατά του επικεφαλής της ΠΡ.ΑΞΙ. Π. Γούλα ο σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων Φ. Χατζηγρίβας ο οποίος με ανάρτησή του πριν μία ώρα στην προσωπική του σελίδα στο fb παραδέχεται ουσιαστικά ότι έκανε λάθος με την ανάρτηση την οποία σχολίασαν πολίτες με προσβλητικά κείμενα για τον κ. Γούλα.

Στη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Χατζηγρίβας σημειώνει:

“Η ένταση της στιγμής, η απίστευτη αλλαγή στάσης και η κατάφωρη ζημιά που δημιουργείται στο δήμο σε σχέση με την προμήθεια μηχανημάτων καθαριότητας, με οδήγησε σε αιχμηρή ανάρτηση για τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αξιών».
 Η ίδια η ανάρτηση χαρακτηρίστηκε «χυδαία» από στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης. Δεν κατανοώ γιατί είναι «χυδαίο» να δημοσιοποιείς στους πολίτες τις συνέπειες αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Οι πολιτικές αποφάσεις, ιδίως όταν οι συσχετισμοί είναι οριακοί, παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα.
 Όμως αλήθεια είναι ότι την ανάρτησή μου στο f/b σχολίασαν πολίτες με τρόπο που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικός για το πρόσωπο του κυρίου Γούλα. Έπρεπε να είμαι πιο προσεχτικός.
Η ανάρτηση για αυτό το λόγο διαγράφηκε, οι απόψεις παραμένουν…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ