ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΠΛΙΝΘΟΙ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ

Η ανταπάντηση του Κωνσταντίνου Κοντσιώτη* στον Διονύση Διονυσίου

Η απάντηση του κ. Διονυσίου με δικαιώνει πλήρως για τον απόλυτο παραλογισμό που ζούμε στις συνεδριάσεις του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ν. Λάρισας. Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα. Μόνο για την Ελληνική Επανάσταση δεν γράφει τίποτα.

Μία μικρή υπενθύμιση μόνο, για όσους έχουν κοντή μνήμη. Όταν διεκδίκησα τη θέση του Δ/ντη Εκπαίδευσης, κυβέρνηση ήταν η «πρώτη φορά Αριστερά» και από τον χώρο με τα ίδια πολιτικά πιστεύω με εμένα υπήρχαν άλλες δύο υποψηφιότητες. Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί το 32% των συναδέλφων Δ/ντων και Υπ/ντων με τίμησαν με την ψήφο τους (45% τον κ. Καψάλη) και τους ευχαριστώ για μία ακόμη φορά. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, κλείνοντας τα αυτιά τους στις Σειρήνες του λαϊκισμού και στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». (Αν δεν με απατά η μνήμη μου και ο υποβολέας του πρωτοστατούσε τότε).

Τέλος, τονίζω προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους (μέντορες, υποβολείς, αχυρανθρώπους) ότι τα ψέματα, η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν με αγγίζουν στο ελάχιστο. Οι εναγκαλισμοί, τα ένοχα μυστικά, οι υπόγειες διαδρομές και οι εξαρτήσεις είναι προνόμια άλλων και δεν με αφορούν. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των συναδέλφων. Μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων συναδέλφων, θα βαδίζουμε το δρόμο της αλήθειας, το δρόμο της αρετής, το δρόμο της ηθικής.

Λάρισα, 3/8/2020

*Msc. Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, αιρετό μέλος στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ