ΜΠΑΡΑΖ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μάστιγα για τους αγρότες του Τυρνάβου αποτελεί η δράση άγνωστων μέχρι στιγμής ατόμων τα οποία “χτυπούν” σε αγροτικές περιοχές κοντά στη Βρύση, κλέβοντας από αγροτικά αυτοκίνητα χρήματα, κινητά και ότι άλλο βρουν.

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αγρότες εκτελούν μακριά από τα οχήματά τους εργασίες στα χωράφια τους, ανοίγουν τα αυτοκίνητα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και αφαιρούν από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα αξίας και αφού ολοκληρώσουν την κλοπή εξαφανίζονται.

Ηδη στο Α.Τ. Τυρνάβου το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί περισσότερες από 10 κλοπές ενώ εκτιμάται ότι οι παθόντες είναι περισσότεροι.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη ανήλικος ο οποίος κατηγορήθηκε για κλοπή σε ποιμνιοστάσιο από το οποία αφαίρεσε πρόβατα, προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σε άλλα με αποτέλεσμα να θανατωθούν και αφαίρεσε σωλήνες ποτίσματος και σκαλωσιές από το χώρο του ποιμνιοστασίου. Μάλιστα ο συλληφθείς κατονόμασε και συνεργό του ο οποίος δεν συνελήφθη επειδή παρήλθε το αυτόφωρο.

Με δεδομένο ότι ο στάβλος βρίσκεται κοντά στην περιοχή που παρατηρούνται οι κλοπές σε αγροτικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ανήλικος και ο συνεργός του να είναι οι δράστες των κλοπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ