ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ!!!

Θα το θυμάται για πολύ καιρό αυτό που του συνέβη ο οδηγός του ΙΧ της φωτογραφίας ο οποίος είχε παρκάρει το όχημά του στην οδό 25ης Μαρτίου στον Αμπελώνα χωρίς να προσέξει ότι στο σημείο δυστυχώς υπήρχε διαρροή νερού η οποία δεν είχε αντιμετωπιστεί, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο δρόμος να υποχωρήσει και το αυτοκίνητο να χάσει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τις ρόδες του.

Ο οδηγός ανήσυχος και θορυβημένος ζήτησε βοήθεια από γνωστούς και φίλους και στο σημείο έσπευσε τρακτέρ που τράβηξε το αυτοκίνητο χωρίς να πάθει κάποια μεγάλη ζημιά.

Μετά από το συμβάν έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΥΑΤ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της διαρροής αλλά και να μπαζώσει το δρόμο που υποχώρησε λόγω των νερών.

Με αφορμή το συμβάν αυτόπτης μάρτυρας που επικοινώνησε με το paidis.com υποστήριξε ότι έχει ειδοποιήσει τη ΔΕΥΑΤ για μία διαρροή νερού στο δρόμο Αμπελώνας – Λάρισα στο ύψος της ταβέρνας “Σαν Παραμύθι” χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

“Φοβάμαι ότι και εκεί θα έχουμε τα ίδια μόνο που μιλάμε για δρόμο ταχείας κυκλοφορίας όπου οι κίνδυνοι αν υποχωρήσει η άσφαλτος είναι πολλαπλοί” σημειώνει ο αναγνώστης που καλεί για μία ακόμη φορά τη ΔΕΥΑΤ να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ