ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΝΤΕΦΤΕΡΝΤΑΡ…

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δράσης Πολιτών

Δυστυχώς, ο Τύρναβος , όπως έχετε αντιληφθεί και συνομολογούν οι πλείστοι των συμπολιτών μας, βιώνει μια δεύτερη “τουρκοκρατία”, άνευ μάλιστα προσχημάτων. Μέχρι και Ντεφτερντάρ έχουμε αποκτήσει. Έναν άνθρωπο δηλαδή που χρησιμοποιεί και διαθέτει τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Τυρνάβου ωσάν να ήταν προσωπικό του τσιφλίκι.

Πρόσφατο παράδειγμα η απόφαση που έλαβε ο Ντεφτερντάρ ( αυτός και μόνον αυτός , βεβαίως ) για τη χρήση των δημοτικών γηπέδων σε Τύρναβο και Δένδρα από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο μεγάλος αυτός αξιωματούχος δεν ρώτησε κανέναν, δεν ενημέρωσε κανέναν, δεν έκανε τον κόπο να πληροφορήσει ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο ή έστω τη ( δική του ) Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Απλά, αποφάσισε και διέταξε, όπως αυτός αυθαίρετα επιθυμούσε, κάτω πάντα από το τραπέζι…με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η διαφανής διαχείριση πήγε στον κάλαθο των αχρήστων. Άλλωστε, εδώ και καιρό , ο μέγας Ντεφτερντάρ έχει κατακρεουργήσει κάθε αυτοδιοικητική ευαισθησία. Την Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου έχει μετατρέψει σε χωράφι του, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ενώ το δημοτικό χρήμα το κατασπαταλά κατά βούληση, ταΐζοντας μια ορδή συμβούλων-παρατρεχάμενων και διατηρώντας πάντοτε ακμαία την επαίσχυντη πρακτική των απευθείας αναθέσεων σε “ημέτερους”, μια οικονομική μάστιγα για τον Δήμο, που ο Ντεφτερντάρ έχει κάνει φάμπρικα…για ευνόητους λόγους, χωρίς επίσης να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Όμως, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι  ότι ο κ. Ντεφτερντάρ δεν έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια πρεμούρα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που πρόσφατα βίωσε με οδυνηρό τρόπο η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Τυρνάβου.Ο μέγας αξιωματούχος ήταν άφαντος κυριολεκτικά, μολονότι δημοσίως διατυμπάνιζε ότι θα σταθεί ως ακοίμητος αρωγός στο πλευρό της ομάδας του Τυρνάβου. Μάλλον θα τον πήρε ο συνήθης ύπνος και για αυτό τελικά η τοπική ομάδα είχε τη γνωστή κατάληξη.

Τέλος, να απευθύνω , με την ευκαιρία, και ένα ερώτημα στον μεγάλο Ντεφτερντάρ: με τι μούτρα θα εμφανιστείς, πολυχρονεμένε, στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να ζητήσεις την υπερψήφιση του προϋπολογισμού σου;

Ποιος  θα τολμήσει , μετά τα αίσχη που κανείς, να βάλει πλάτη στη δική σου οικονομική διαχείριση ;

Τα στηρίγματα, μάλλον , σου τελείωσαν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ