ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 2020: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΠΛΕΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ…. 

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” του δήμου Τυρνάβου

ΧΤΎΠΗΜΑ ΠΡΏΤΟΝ:
Από 30-11 μεταφέρονται οι εργασίες του καταστήματος επί της Γκόλτσιου 1 και Θερμοπυλών στο κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας Τύρναβου.
Με ένα απλό  μήνυμα από   τους κυρίους της Τράπεζας Πειραιώς ενημερώνουν  τους κατοίκους  του Αμπελώνα για το ότι ήρθε το τέλος… χωρίς καμία δικαιολογία …ούτε ένα λυπόμαστε ,ούτε ένα συγγνώμη. Τότε αντιλαμβάνεσαι για τα καλά ότι όσα χρόνια κι αν τους στήριξες εσύ με την συνειδητή επιλογή να στηρίξεις την συγκεκριμένη τράπεζα το θεωρούσαν απλά ότι εσύ είσαι υποχρεωμένος για τις υπηρεσίες που σου πρόσφεραν… και δεν σου χρωστάνε ΤΙΠΟΤΑ.

Η τράπεζα ήταν στον Αμπελώνα από της 25-2-1987 για 34 περίπου χρόνια εκμεταλλεύτηκε τα χρήματα όλων των κατοίκων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

Κοινή διαπίστωση όλων των κατοίκων του πρώην Δήμου Αμπελώνα είναι ότι  εν μέσω κορωνοϊού είναι αναγκασμένοι να περιμένουν αρκετή ώρα μέχρι να εξυπηρετηθούν από τα ΕΛΤΑ στον Αμπελώνα, αφού στο κατάστημα υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος για να εξυπηρετήσει περισσότερους από 10.000 κατοίκους της  πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Με τα επαναλαμβανόμενα  lockdown μέσα στο 2020 αλλά και τα πιθανά στο 2021 έχουν  καταφύγει πολλοί  σε  ηλεκτρονικές αγορές που εξυπηρετούνται από τα ΕΛΤΑ .

Μέσω των ΕΛΤΑ  γίνονται  επίσης διάφορες πληρωμές λογαριασμών ενώ υπάρχει και μεγάλος όγκος αλληλογραφίας .

Οι κάτοικοι του Αμπελώνα ζητούν από την  διοίκηση των Ταχυδρομείων να ενισχύσει το κατάστημα με επιπλέον προσωπικό, διότι όσο προχωρούμε στον χειμώνα η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο τραγική με δεδομένο ότι απαγορεύεται να περιμένουν εντός του καταστήματος και οι αργοπορίες και οι καθυστερήσεις στις αλληλογραφίες είναι ήδη μεγάλες.

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι αντιδήμαρχοι,

Οι τοπικοί άρχοντες είναι αυτοί που πρέπει να υπηρετούν τα συμφέροντα του τόπου με πράξεις και όχι ανακοινώσεις θλίψης (5-11-20)  και παρηγοριάς.

Κύριε Δήμαρχε η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός αλλά μετατρέπεται σε ενοχή και αδιαφορία όπως στις παραπάνω δυο περιπτώσεις.

Ζητάμε από σας την έμπρακτη παρέμβασή σας, στα προβλήματα του τόπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ