ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Με βαριά ήττα στη Ρόδο από τον τοπικό Κολοσσό συνοδεύτηκε η επιστροφή της ΚΑΕ Λάρισα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Basket League, καθώς το τελικό 90-64 που έδειξε το ταμπλό του κλειστού της Καλλιθέας δεν αφήνει περιθώρια για τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τους Ροδίτες να παίρνουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, μειώνοντας ωστόσο στο ημίχρονο στους 5 πόντους (45-40).

Στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε, με τον Κολοσσό να πατάει γκάζι στην 4η περίοδο εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +24 (80-56), με την ΚΑΕ Λάρισα να μην προβάλλει καμία αντίσταση προβληματίζοντας με την απόδοσή της και χάνοντας τελικά το παιχνίδι με 26 πόντους διαφορά.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 45-40, 66-51, 90-64

Κολοσσός Ρόδου (Ηλίας Καντζουρής): Άντριτς 14, Άρτις 17, Καντέρ 18, Τούμπα 4, Γκόινς 11, Ζάρας 11, Αρσενόπουλος, Μπιλλής, Χάνας 9, Καμαριανός, Λιάπης 4, Ξανθόπουλος 2.

ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory (Λίνος Γαβριήλ): Μούρτος 2, Καμπερίδης 2, Κώττας 3, Παπαδάκης 8, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin 5, Brown 8, Rush 11, Smith 11, Webb 14, Καμάρας, Τσιούλκας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΝΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

Για κάκιστη εικόνα της ομάδας μίλησε ο Λ. Γαβριήλ αναφέροντας τα εξής:

«Θεωρώ ότι ο Κολοσσός είχε διάρκεια, μάλιστα ήταν καλός στην άμυνα και κατάφερε στην επίθεση να βρει φάσεις από τους αυτοματισμούς του. Είχαμε μία κάκιστη εικόνα, εάν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο που αντιδράσαμε και υποστηρίξαμε το παιχνίδι στην επίθεση, ενώ στην άμυνα ήμασταν πιο σκληροί. Κερδίσαμε το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά καταρρεύσαμε. Σίγουρα, δικαιολογίες για τέτοιες βραδιές δεν υπάρχουν, δεν παύει όμως να είναι δεδομένο πως η ομάδα έχει να παίξει 35 μέρες φιλικό ή επίσημο παιχνίδι και επτά από τα παιδιά ήρθαν πρόσφατα, περνώντας τον Covid-19».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ