«ΚΑΜΠΑΝΑ» 1.000 € ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Στο σχετικό δελτίο αποτίμησης ελέγχων covid-19 της Ελληνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) φιγουράρει σήμερα τράπεζα της Λάρισας, η οποία εντοπίστηκε να μην τηρεί τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού εισπράττοντας «καμπάνα» ύψους 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μικτό κλιμάκιο της ΕΑΔ και της Δημοτικής Αστυνομίας στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που διενεργούνται σε περιοχές που παρουσιάζουν υψηλό ιικό φορτίο και καταγράφουν το μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων διαπίστωσε παρουσία πελατών εντός του τραπεζικού καταστήματος χωρίς ραντεβού, προχωρώντας στην επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 1.000 ευρώ, ενώ στη Θεσσαλία καταγράφονται δύο ακόμη περιπτώσεις που αφορούν σε καταστήματα, για μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας τους.

Πιο αναλυτικά:

Επιβλήθηκε από μικτό κλιμάκιο της ΕΑΔ και της Δημοτικής Αστυνομίας διοικητικό πρόστιμο 1.000€ σε Τράπεζα για παρουσία πελατών εντός του καταστήματος χωρίς ραντεβού, στο Δήμο Λαρισαίων.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ σε έναν (1) υπεύθυνο καταστήματος και 3.600€ στους παρευρισκόμενους για μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Θα πρέπει να σημειωθεί πως άλλες δύο περιπτώσεις καταγράφηκαν στη Θεσσαλία σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στις 16 του μήνα, με την ΕΑΔ να ανακοινώνει τα εξής:

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράβαση της αναστολής λειτουργίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ σε φυσικό πρόσωπο που διοργάνωσε τηλεοπτική παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ