ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Πρόταση ψηφίσματος με το οποίο θα εκφράζεται η αλληλεγγύη του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ. Χατζηκράχτης, Στ. Τσικριτσής, Δ. Μπάσμπα και Ν. Μπαντόγιας. Στην πρόταση αναφέρονται τα εξής:

“Στις 8 Δεκεμβρίου 2020 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την έναρξη του δίκαιου αγώνα των εργαζόμενων στην ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αντισταθούν στην απαράδεκτη απόφαση της σημερινής κυβέρνησης να θέσει την ΛΑΡΚΟ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

Η απόφαση της αυτή είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις στο σύνολό τους και οδηγούν μια στρατηγικής σημασίας για την χώρα και το λαό της επιχείρηση να χαρίζεται ουσιαστικά στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τυρνάβου δηλώνει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της  ΛΑΡΚΟ και την συμπαράσταση του στον αγώνα τους για την διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ προς όφελος του λαού, με εξασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων και όλων των θέσεων εργασίας.

Τύρναβος 21/12/2020”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ