ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Οπλισμένοι με πολύ μεγάλη δόση υπομονής πρέπει να είναι όσοι σκέφτονται να επισκεφθούν το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Τύρναβο αφού το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με διαμαρτυρίες δεκάδων πελατών της για να εξυπηρετηθεί κάποιος στο υποκατάστημα απαιτείται να θυσιάσει αρκετές ώρες και πολλές φορές απαιτείται να χάσει και δεύτερη ημέρα.

Οπως καταγγέλλουν οι διαμαρτυρόμενοι στην τράπεζα λειτουργεί μόνο ένα ταμείο για να εξυπηρετήσει πελάτες από όλο το δήμο ή ακόμη και από περιοχές των δήμων Λάρισας και Τεμπών με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Επίσης στην Τράπεζα δεν δίνονται νούμερα αναμονής ώστε να μπορεί κάποιος γνωρίζοντας  το χρόνο που χρειάζεται για να εξυπηρετηθεί να κάνει κάποιες άλλες δουλειές.

Δυστυχώς όλα αυτά συνθέτουν ένα απαράδεκτο τριτοκοσμικό σκηνικό με εικόνες που δεν αρμόζουν στους κατοίκους του δήμου Τυρνάβου οι οποίοι είχαν ακούσει από επίσημα χείλη ότι με το κλείσιμο του υποκαταστήματος στον Αμπελώνα θα ενισχυόταν το προσωπικό του υποκαταστήματος στον Τύρναβο ώστε να ανταποκριθεί στον επιπλέον φόρτο εργασίας.

Και το χειρότερο ο συνωστισμός που εκ των πραγμάτων παρατηρείται εν μέσω πανδημίας εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πελατών της Τράπεζας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ