ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Με ήττα συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Τζ. Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ, καθώς οι «βυσσινί» δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» γνωρίζοντας την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Το παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Super League θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού κυριάρχησαν οι άμυνες, τα πολλά φάουλ και οι ελάχιστες φάσεις, ενώ ο Αστέρας είχε την κατοχή και κατέγραψε μία καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Σίτο με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή και έκανε το πλασέ στην αγκαλιά του Μπάγιτς.

Στον αντίποδα η ΑΕΛ εμφανίστηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, ωστόσο στο 44’ θα μπορούσε να σκοράρει, με το σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς να αποκρούεται από τον Τσιφτσή, ενώ στην επανάληψη οι Αρκάδες πίεσαν για το γκολ και στο 46’ ο Μπάγιτς είπε «όχι» στον Καπίγια, απομακρύνοντας με γροθιές σε κόρνερ.

Το γκολ που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση σημείωσε στο 60ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Μπαράλες μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας και εύκολο πλασέ, ενώ στον υπολειπόμενο χρόνο οι παίκτες του Φέστα δεν βρήκαν απάντηση, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους και την ΑΕΛ να παραμένει «βυθισμένη» στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ψάχνοντας βαθμούς και… ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (90’+ Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (83′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (46′ Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Μπέρτος (66′ Ακούνια), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μιλοσάβλεβιτς, Ηλιάδης (87′ Σπαρβ), Κολομπίνο (74′ Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (74′ Νούνιτς).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Super League Greece

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ