ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σοβαρά παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Τυρνάβου λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία και είναι ένα σημείο από το οποίο περνάνε καθημερινά χιλιάδες άτομα, εκφράζει αναγνώστρια του paidis.com η οποία αφού απευθύνθηκε στο δήμο ζητώντας την παρέμβαση και δεν πήρε κάποια απάντηση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα.

Σε κείμενο που έστειλε και το οποίο συνοδεύεται από ντροπιαστικές για το θρησκευτικό μνημείο και τον πολιτισμό της περιοχής εικόνες που αναδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος αναφέρει:

“Το εκκλησάκι πλέον έχει γίνει … σκουπιδότοπος, αποχωρητήριο, στέκι ναρκομανών με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάμε από την βρώμα και από τον φόβο με όλους αυτούς που αράζουν εκεί. Οπως και ο χώρος πίσω από το κλειστό περίπτερο που έχει μετατραπεί σε υπαίθρια τουαλέτα. Καλά θα κάνουν δήμος και εκκλησία να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ώστε ένα θρησκευτικό μνημείο της πόλης μας να πάψει να είναι εστία μόλυνσης και πηγή κινδύνου. Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι μιλάμε για ένα σημείο που είναι ιερό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ