ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 600ΑΡΙΑ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών για τα χρήματα που δικαιούνται ως άμεσο επίδομα οι σεισμόπληκτοι

Δεκάδες είναι τα παράπονα που έρχονται καθημερινά στη  “Δράση Πολιτών” από σεισμοπλήκτους κατοίκους του Δαμασίου, και όχι μόνο, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα, διότι , αν και είναι δικαιούχοι του βοηθήματος των 600 ευρώ , ακόμη δεν έχουν  δει στις τσέπες τους ούτε ένα ευρώ.

Υποτίθεται ότι τα χρήματα αυτά είναι ένα άμεσο βοήθημα για την κάλυψη άμεσων αναγκών των δικαιούχων σεισμοπλήκτων. Τελικά, όμως, μόνο άμεσης εκταμίευσης δεν φαίνεται να είναι.

Τα δε παράπονα εκ Δαμασίου  γίνονται καθημερινά εντονότερα, καθώς οι δικαιούχοι πληροφορούνται ότι ο γειτονικός Δήμος της Ελάσσονος ήδη έχει καταβάλει το περιώνυμο 600άρι σε εκατοντάδες δικαιούχους.

Δεν ξέρουμε τι κάνει ο κ. Κόκουρας. Εξάλλου, καθόλου δεν του αρέσει να λογοδοτεί στα θεσμικά όργανα του Δήμου, λόγω της ιδιοκτησιακής νοοτροπίας που τον διακατέχει. Το 600άρι όμως δεν είναι σαν το όχημα του Δήμου που ανερυθρίαστα το έχει κάνει ΙΧ. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στους χτυπημένους από το σεισμό συμπολίτες μας και πρέπει πάραυτα να αποδοθούν στους δικαιούχους. ΤΩΡΑ.  ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ