ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Κάνει λόγο για “λαλίστατη συνδικαλιστική παράταξη της αριστεράς που δεν έχει ούτε ιερό ούτε  όσιο για να κερδίσει μια χούφτα ψήφους”

Η λαλίστατη συνδικαλιστική παράταξης της αριστεράς στη Α/θμια Εκπ/ση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα τραγικό γεγονός για να κερδίσει μια χούφτα ψήφους εγκαλώντας και θεωρώντας υπεύθυνο το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Λάρισας “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ ‘΄-στην πραγματικότητα στοχεύει τον Πρόεδρο-για την απώλεια συναδέλφου .

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της τονίζει “….. Γιατί σιωπά ;  Γιατί χειρίζεται την απώλεια του συναδέλφου μας και τη ύπαρξη τόσων  κρουσμάτων απλά σαν ένα τραγικό  γεγονός…”

Υπενθυμίζουμε στη λαλίστατη  παράταξη της αριστεράς ότι η ΔΟΕ στις 18 Μαρτίου 2021 κήρυξε 24ωρη Απεργία αποκλειστικά για τα Ειδικά Σχολεία . Έχει ενδιαφέρον αν  τα εκλεγμένα συνδικαλιστικά στελέχη -αντιπρόσωποι στη Γ.Σ της ΔΟΕ και όχι μόνο- της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης  συμμετείχαν στην απεργία με το αίτημα ΄΄Ειδικά σχολεία ανοιχτά ,ασφαλή για μαθητές και εκπαιδευτικούς‘’

Αν συμμετείχαν, έχουν το δικαίωμα να μιλούν. Αντίθετα, αν δεν συμμετείχαν,  να σιωπήσουν  και να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους  από το συνδικαλιστικό κίνημα, όπως επιβάλλει η συνδικαλιστική δεοντολογία λόγω μη συμμετοχής στην απεργία της ΔΟΕ, του Κλάδου. (περιμένω ΔΗΜΟΣΙΑ  να ανακοινώσουν αν συμμετείχαν  ή μη στην ΑΠΕΡΓΙΑ  της 18ης Μαρτίου 2021)

Αν δεν συμμετείχαν,  έχουν  θράσος να εγκαλούν το Δ.Σ του Συλλόγου μας και να ζητάνε ΝΕΑ 24ωρη Απεργία με το αίτημα 24ωρης της 18ης Μαρτίου 2021 ;

Ο Σύλλογος Λάρισας  και ο Πρόεδρος για ένα πράγμα δεν μπορούν να κατηγορηθούν στην εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού μας, ότι ΣΙΩΠΟΥΝ.

Σεβασμός στη μνήμη του συναδέλφου που συνυπηρετήσαμε τα έξι προηγούμενα χρόνια  στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου Φαρσάλων και δεν μπορούμε ακόμα όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές  του σχολείου μας να πιστέψουμε πως ο συνάδελφος έφυγε από κοντά μας .

( Πρώτη φορά απαντώ δημόσια ως Πρόεδρος σε συνδικαλιστική παράταξη, γιατί ο Πρόεδρος πρέπει να συνθέτει και να ενώνει και όχι να διχάζει. Είμαι όμως τόσο στενοχωρημένος  και παράλληλα τόσο αγανακτισμένος από τέτοιες  άθλιες ανακοινώσεις)

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΥΔΡΙΟΥ ΛΟΦΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΘΜΑΣ’’

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ