ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 1ου, 2ου και 6ου ΕΠΑΛ

Η δυστοκία που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την προσωρινή μετεγκατάσταση των τριών (1ου, 2ου και 6ου) ΕΠΑΛ και του 1ου ΕΚ της Λάρισας που στεγάζονταν στο διδακτήριο που υπέστη σοβαρές ζημιές λόγω του σεισμού και είχε χαρακτηριστεί από τους μηχανικούς της ΚΤ.ΥΠ. κατηγορίας Γ’, αναμένεται να αντιμετωπιστεί αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δήμαρχος Λαρισαίων θα υπογράψει αύριο το πρωί τις αποφάσεις για τη μετεγκατάσταση των σχολείων σε κάποιο από τα γειτονικά Γυμνάσια τη πόλης που παραμένουν κλειστά λόγω κορωνοϊού, ενώ πιθανότατα το 6ο ΕΠΑΛ που είναι απογευματινό θα μετεγκατασταθεί στο κτίριο του 7ου ΕΠΑΛ.

Με βάση αυτά τα δεδομένα αναμένεται να υπάρξει απόφαση της διεύθυνσης β/βαθμιας εκπαίδευσης για πραγματοποίηση των μαθημάτων διαδικτυακά και αύριο για τα συγκεκριμένα 3 σχολεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λύση για τη μετεγκατάσταση των σχολείων σε κτίρια του ΤΕΙ δεν τελεσφόρησε αφού διαπιστώθηκαν πολλά σοβαρά προβλήματα, ενώ η διαδικασία έγινε ακόμη πιο δύσκολη με δεδομένο ότι το Πανεπιστήμιο ζητούσε από το δήμο να αναλάβει αστικές ευθύνες που πιθανά θα προέκυπταν από τη χρήση του σχολείου από μαθητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ