ΧΡ. ΜΑΜΜΟΣ: ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρέμβαση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου

Τη δική του παρέμβαση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μάμμος, ο οποίος όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του έθιξε τρία θέματα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

“Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έθεσα προσωπικά στο Δήμαρχο τρία σημαντικά προβλήματα προς άμεση επίλυση που αφορούν την πόλη του Αμπελώνα και την ευρύτερη περιοχή.
Το πρώτο αφορά στο μεγάλο όγκο διάφορων στερεών αποβλήτων που έχουν συγκεντρωθεί σε πολλά σημεία προς αποκομιδή από τις υπηρεσίες του Δήμου εν όψει μάλιστα και των εορτών του Πάσχα.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την απαράδεκτη έως επικίνδυνη αστική οδοποιία σχεδόν στο σύνολό της. Συγκεκριμένα ανέφερα στο συμβούλιο ότι ο Αμπελώνας μοιάζει με “βομβαρδισμένο Σαράγιεβο”.
Τρίτο και εξίσου σοβαρό θέμα που έθιξα είναι η πραγματικά άσχημη κατάσταση της αγροτικής – κτηνοτροφικής οδοποιίας της περιοχής Αμπελώνα και Βρυοτόπου.
Σε όλα τα παραπάνω ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι τις προσεχείς μέρες θα σπεύσουν συνεργεία και υπηρεσίες προς επίλυση των αναφερομένων προβλημάτων.
Ίδωμεν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ