ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επιστολή του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα της παράταξης

Την ημέρα που γεννήθηκε η εγγονή μου , κλιμάκιο της Δράσης Πολιτών συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου , κ. Ιερώνυμο , προκειμένου να υποβάλει κάποια εκκλησιαστικού περιεχομένου αιτήματα στον Ιεράρχη μας.

Πριν γίνει η συνάντηση , θυμάμαι ότι ο κ. Ροντούλης μας ενημέρωσε ότι θα έθετε στον Σεβασμιότατο το θέμα της αναβίωσης του μοναστηριού στον Προφήτη Ηλία του Τυρνάβου, καθώς το έβλεπε ως μια σημαντική αναπτυξιακή πρόταση  για τον τόπο μας, με πολιτισμικές , πνευματικές και οικονομικές διαστάσεις, όπως μας εξήγησε.

Όταν όμως κάποιοι από εμάς του θυμίσαμε τις κατηγορίες που εκτοξεύονταν εναντίον του για το θέμα αυτό από τους πολιτικούς του αντιπάλους ( τον έλεγαν σκοταδιστή και παπαδόπληκτο ) και του συστήσαμε να είναι συγκρατημένος στην τοποθέτησή του ενώπιον του Μητροπολίτη για το μοναστήρι στον Προφήτη Ηλία, θυμάμαι ότι κούνησε το κεφάλι και είπε : ” Αφήστε τους να ρίχνουν πέτρες. Εμείς θα υποστηρίξουμε το καλό για τον τόπο μας και στο τέλος θα δικαιωθούμε “.

Έτσι και έγινε. Όταν τελικά συναντηθήκαμε  με τον Μητροπολίτη μας , ο κ. Ροντούλης μίλησε με πάθος για την αναβίωση του μοναστηριού στον Προφήτη Ηλία και βρήκε  ευήκοα  ώτα από τον κ. Ιερώνυμο, όπως αποδεικνύουν οι σημερινές εξελίξεις .

Πραγματικά, λοιπόν , η Δράση Πολιτών σήμερα , με την αναβίωση της Μονής στον Προφήτη Ηλία, δικαιώνεται και προσωπικά νιώθω υπερήφανος που ανήκω σε μια δημοτική παράταξη που προωθεί τα συμφέροντα του Δήμου μας, χωρίς να υπολογίζει ύβρεις ή πολιτικό κόστος.

Είμαι σίγουρος ότι στο  μέλλον θα δικαιωθούν και άλλες επιλογές της Δράσης Πολιτών, γιατί είναι μια Παράταξη ανιδιοτελών ανθρώπων που ξέρει να προσφέρει και όχι να παίρνει από τον Δήμο Τυρνάβου-Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ