ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Αποκάλυψη του Open για την εφαρμογή στο κινητό του πιλότου

Όπως αποκαλύπτει το Open και η Μίνα Καραμήτρου, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή. 

Πρέπει να δώσει απαντήσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του έχει γίνει σαφές ότι σήμερα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα νέα στοιχεία τα οποία έχουν ανακαλύψει οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας.

Οι άνδρες της αστυνομίας ζητούν από τον σύζυγο της Κάρολαιν είναι να απαντήσει στο τι ακριβώς συνέβη με βάση τις ώρες που ο ίδιος έχει αναφέρει.

Όπως μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου, πριν από δύο ημέρες κατόπιν της έρευνας των αστυνομικών στο κινητό του πιλότου, διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε εφαρμογή στο κινητό του για το μέτρημα βημάτων. 

Έτσι οι αξιωματικοί ζητούν από τον 32χρονο τεκμηριωμένη απάντηση για το πώς γίνεται δύο φορές που κατέθεσε στην ΓΑΔΑ να είπε το πώς συνέβησαν τα πράγματα σύμφωνα με τη δική του περιγραφή και να υπάρχει τέτοιο στοιχείο.

Νωρίτερα, όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση στη ΓΑΔΑ, τα νέα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν ενώ όπως έγινε γνωστό, η επιχείρηση της ΕΛΑΣ θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο ο λόγος που αυτό δε συνέβη ήταν για να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει νέα κατάθεση.

Ενημέρωση στη ΓΑΔΑ

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, ενώ προσέθεσε:

«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο»

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Οι τελευταίες εξελίξεις 

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται τη δύσκολη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι «σφίγγες». Αυτό που επισημαίνουν με νόημα στο ethnos.gr είναι ότι ο 32χρονος πιλότος δίνει αυτή την ώρα, μία συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων και ανατροπών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κληθεί κανείς άλλος πέρα από τον σύζυγο για κατάθεση την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ. Το γεγονός, άλλωστε, ότι κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ έσπευσε στην Αλόννησο την ημέρα του μνημοσύνου της άτυχης Καρολάιν δείχνει ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πολύτιμα στοιχεία για τα οποία αναζητούν απαντήσεις και ενδεχομένως και διευκρινίσεις τις οποίες μπορεί να δώσει μόνο ο σύζυγος της νεαρής μητέρας.

«Υπάρχουν αρκετά κενά στην υπόθεση»

Γι’ αυτό και δεν έχασαν καθόλου χρόνο στο να τον καλέσουν για ακόμη μια κατάθεση στον ενδέκατο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο 32χρονος έχει δώσει πάνω από δέκα συμπληρωματικές καταθέσεις στις Αρχές, ωστόσο το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα για νέα κατάθεση και μάλιστα την ημέρα του μνημοσύνου προκαλεί ευλόγως ερωτήματα.

«Είναι μια υπόθεση που θέλει πολλή δουλειά. Υπάρχουν αρκετά “κενά” σημεία και το να συνθέσεις το παζλ του συγκεκριμένου εγκλήματος, λόγω της φύσης του και των συνθηκών κάτω από τις οποίες τελέστηκε, είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει, όμως, το τέλειο έγκλημα και αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν θα βρεθεί», έλεγαν με νόημα στο ethnos.gr από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Το ρολόι φέρνει στο φως στοιχεία «φωτιά»

Ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι παλμοί που αυτό κατέγραψε δεν συμπίπτουν με την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν εισβάλει στο σπίτι οι ληστές. Οι Αρχές καλούν λοιπόν τον σύζυγο της κοπέλας να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο που μαζί με άλλα οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ στο συμπέρασμα πως τελικά δεν επρόκειτο για ληστεία.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη του τίποτα», ανέφερε στο OPEN αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 32χρονος άνδρας είναι η πληροφορία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πως ο χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα καταγραφικού από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, δεν συμπίπτει επίσης με τις ώρες της ληστείας.

ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ