ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΜΑΜΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποχώρησε από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου θέλοντας να καταγγείλει τη στάση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής που αγνόησαν στο θέμα της μετεγκατάστασης της Φιλαρμονικής την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Χρήστους Μάμμος, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική στάση από τη διοίκηση του δήμου.

Οπως ανέφερε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο paidis.com, αποχώρησε επειδή ο δήμαρχος που από τη θέση του θα πρέπει να είναι θεματοφύλακας των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου τις οποίες οφείλει να εφαρμόζει αναντίρρητα, έδειξε ότι δεν υπολογίζει το σώμα και ως εκ τούτου η συμμετοχή των συμβούλων στις συνεδριάσεις λόγω της στάσης του δημάρχου είναι χωρίς λόγο και ουσία.

“Δεν είναι δυνατόν εμείς να παίρνουμε αποφάσεις όπως οφείλουμε εκ του ρόλου μας και ο δήμαρχος να μας λέει ότι δεν εφαρμόζει αυτές τις αποφάσεις. Βιώνουμε έναν πρωτοφανή αντιδημοκρατικό κατήφορο, από την πλευρά της δημοτικής αρχής και ζούμε σε εποχές του αποφασίζουμε και διατάζουμε” τόνισε ο κ. Μάμμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ