ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν. Λάρισας

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. και Δ.Ι.Ε.Κ. ,η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν.Λάρισας εκφράζει τα ολόθερμα  συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν.

Εκτός της πανδημίας, της τηλεκπαίδευσης καθώς και της εφαρμογής για πρώτη χρονιά της χρήζουσας σημαντικών βελτιώσεων Ε.Β.Ε. ,μεγάλος αριθμός μαθητών του νομού μας βίωσαν επιπρόσθετα ,στην πιο κρίσιμη περίοδο της προετοιμασίας τους, και  τον εφιάλτη των σεισμών του Μαρτίου.

Αγαπητοί μας μαθητές και αγαπητές μας μαθήτριες,

Για όλους και όλες εσάς που πετύχατε τον στόχο σας, ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. Ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε στο μέλλον τα όνειρα και τους στόχους σας με την ίδια θέληση και επιμονή που δείξατε για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Με σκληρή δουλειά η επιτυχία είναι δεδομένη.

Θερμά συγχαρητήρια και στις οικογένειές σας που έδωσαν τον δικό τους αγώνα και σάς στήριξαν ηθικά και οικονομικά, όπως επίσης και στους εκπαιδευτικούς σας που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά σας, αρωγοί και συμπαραστάτες  σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας. Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα γεμάτη γνώση και εμπειρίες!

Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να επιτύχετε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε! Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μη σταματήσετε να παλεύετε με αισιοδοξία και θάρρος για την επίτευξη των στόχων σας!

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο !

Λάρισα  28/8/2021

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ