ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΙΚΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αρνητικά τα τέστς στα υπόλοιπα κορίτσια του τμήματος – Παράπονα για τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής

Συναγερμός σήμανε χθες τα τελευταία 24ψρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Τυρνάβου μετά την ενημέρωση που είχαν οι προπονητές τμήματος του συλλόγου σύμφωνα με την οποία μικρή αθλήτρια του τμήματος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Αμέσως γονείς, προπονητές και διοίκησης φρόντισαν να γίνουν τέστς σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια του τμήματος τα οποία ήταν όλα αρνητικά ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το κοριτσάκι που βρέθηκε θετικό απουσίαζε από τις τελευταίες προπονήσεις.

Με αφορμή την ανίχνευση κρούσματος η διοίκηση ζήτησε από το δήμο να προχωρήσει σε απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου αλλά η απάντηση που πήρε είναι ότι η απολύμανση θα πρέπει να γίνει με έξοδα του συλλόγου και όχι του δήμου.

Από την πλευρά της διοίκησης χαρακτηρίζεται αδιανόητη αυτή η στάση με δεδομένο ότι τα σωματεία αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και οι απολυμάνσεις είναι κοστοβόρες ενώ με δεδομένο ότι υπάρχει φόβος για έξαρση του κορωνοϊού το επόμενο διάστημα ίσως είναι πιο συχνές. “Ο δήμος εξ όσων γνωρίζουμε παίρνει συχνά χρήματα για έκτακτα έξοδα λόγω κορωνοϊού. Γιατί αρνείται να κάνει απολυμάνσεις σε ένα χώρο όπως είναι το δημοτικό γυμναστήριο, όταν ανάλογες απολυμάνσεις γίνονται σε σχολεία, τα δημοτικά κτίρια και δημόσιους χώρους¨, σημείωσε διοικητικός του συλλόγου, που τόνισε ότι η διοίκηση παρά την άρνηση του δήμου έκανε την απολύμανση στο κλειστό γυμναστήριο ως ελάχιστη ένδειξη υπευθυνότητας απέναντι στα παιδιά όλων των συλλόγων που αθλούνται στο χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ