ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ…

Την αναγκαιότητα άμεσης χάραξης του δρόμου που βρίσκεται κοντά στο πάρκο της Καμάρας στον Τύρναβο όπου έκτισε το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της ή στη χειρότερη περίπτωση τη ρίψη στο συγκεκριμένο δρόμο χαλικιού, ώστε να μην πλημμυρίζει το χειμώνα  τονίζει αναγνώστρια του paidis.com που δεν κρύβει την αγανάκτησή της για την αντιμετώπιση που έχει εδώ και ένα χρόνο από το δήμο.

Σε επιστολή της προς τη σελίδα που συνοδεύεται και από σχετικές φωτογραφίες αναφέρει:

“Αποφάσισα να σας γράψω αφού πλέον έχουμε αγανακτήσει με τον δήμο Τυρνάβου και την αδιαφορία του ως προς το θέμα μας. Πριν ένα χρόνο ακριβώς ξεκινήσαμε την κατασκευή μιας νέας οικοδομής εντός σχεδίου πόλεως φυσικά. Την ίδια περίοδο κάναμε αίτηση στον δήμο Τυρνάβου για να γίνει η χάραξη του δρόμου μπροστά από το σπίτι μας. Ένα χρόνο μετά ο δρόμος παραμένει σε άθλια κατάσταση! Χωματόδρομος και χωρίς πεζοδρόμιο! Ζητήσαμε έστω την κάλυψη του με χαλίκι άλλα ούτε αυτό έκαναν. Το σπίτι θα κατοικηθεί σε περίπου δύο μήνες και για να είμαι ειλικρινής μάλλον θα χρειαστώ βάρκα για να βγω από το σπίτι μου! Σας στέλνω φωτογραφίες για να δείτε την κατάσταση του δρόμου! Θέλω να πιστεύω ότι η δημοσίευση τους θα πιέσει έστω και λίγο τον δήμο να ενδιαφερθεί”, σημειώνει η αναγνώστρια που επισημαίνει επίσης ότι στον δρόμο λόγω της διέλευσης οχημάτων προκαλούνται φθορές και είναι επικίνδυνος για προσωπικό ατύχημα διερχόμενου!

“Όπως βλέπετε η καθημερινότητα μας θα είναι δύσκολη ειδικά σε περιόδους με βροχή!”, σημειώνει κλείνοντας και ευελπιστώντας ότι κάτι θα γίνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ